Welcome to my shop!

Persoane interesate

joi, 30 iunie 2011

Marsupi Plus

 Totul a inceput de 1 aprilie cand am descoperit pe adelle propunerea Cristinei de a testa un nou (pentru Romania) mod de purtare al bebelusilor (si copiilor, ca noi nu prea mai suntem bebelusi ;)) ). Ne-am inscris in campanie cu o oarecare neincredere (a fost pentru prima data cand am facut asa ceva), nu credeam ca vom avea sanse, numarul de locuri fiind limitat. Apoi peste cateva zile surpriza: Cristina a facut o minune si toti cei inscrisi au primit sansa de a testa minunatul Marsupi Plus.
Noi am picat in ultima tura, in perioada 13-26 iunie. Am avut parte si de zile fierbinti si de zile friguroase, ba chiar si de ploaie. Marsupi ne-a fost alaturi in toate. Trebuie sa va spun ca e foarte distractiv sa te plimbi in ploaie purtand domnisoara in Marsupi sub o umbrela uriasa. Am colindat orasul in lung si-n lat, am fost sa-mi iau pantofi, si am reusit sa incerc pantofi cu Clara in marsupi (cu putin ajutor din partea lui tati :D ). Am purtat-o incaltata in pantofi sport la inceput, apoi am trecut la balerini iar in final am incercat si cu pantofi cu toc (mic dar existent, vezi poza), ceea ce mi se parea imposibil, cel putin in brate mi-e greu sa o duc mai mult de cativa metri. Cel mai incantat a fost tati - in special de faptul ca nu mai trebuia sa o duca el in brate tot timpul. Mentionez ca din pacate nu detinem nici un alt dispozitiv de purtat bebele, cel putin nu unul ok (am cumparat ceva dintr-un supermarket, pe la inceputuri (inainte de a citi despre babywearing) dar e groaznic si am renuntat sa chinuim copilul si spatele nostru cu el), asa ca Marsupi ne-a dovedit ca ne putem purta copilul foarte comod pentru toata lumea si in special in siguranta. Clara mea de cate ori vede un copil care alearga sau un catel/pisica incepe sa se zbenguie in brate/Marsupi, si se arunca cu toate cele aproape 12 kg dintr-o parte in alta si rade molipsitor, treaba faina mai putin socurile care le primea spatele si bratele mele sau ale lui tati in acele momente. Ei, cu Marsupi am uitat de socuri si ne-am bucurat alaturi de ea.
La plimbarile mai lungi, a tras cate un pui de somn de o ora, doua, lucru care m-a bucurat teribil, deoarece ea nu prea dormea la plimbari, in brate ar fi fost oricum imposibil sa o plimbam ore intregi adormita, iar in carucior nu doarme aproape niciodata.
Marsupi se monteaza extrem de usor si mai ales foarte rapid (sub un minut, toata operatiunea), nu necesita reglari speciale, acelasi Marsupi poate fi purtat de catre toti membrii familiei (daca nu sunt diferente extreme), asa se face ca pana in parc Clara era purtata de tati iar spre casa de mine. Doar il fixam pe mijloc, luam bebelina si o asezam in fata, cu o mana o tineam, cu cealalta asezam bretelele, le lipeam si gata.
Acum ne este tare dor de Marsupi, care a plecat inapoi la Cristina de cateva zile. Parca nici nu imi vine sa merg afara, e si vremea de vina dar dupa cum va spuneam la inceput, cu Marsupi e placere plimbarea si in ploaie.
Nu stiu daca mai are sens sa fac o lista ca plusurile lui Marsupi, au facut-o toate fetele inaintea mea si s-a spus cam tot aici.
Nu stiu daca il voi achizitiona pentru Clara, deoarece avem bugetul limitat iar ea creste destul de repede, in schimb nu voi sta o secunda pe ganduri daca va veni mult dorita surioara/fratior.

vineri, 10 iunie 2011

duminică, 5 iunie 2011

Bratara neagra

Bratara neagra din margele toho triunghi, cu inchizatoare multisir placata cu argint

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...