Welcome to my shop!

Persoane interesate

sâmbătă, 31 decembrie 2011

La Multi Ani! ~ Happy New Year!

La Multi Ani!
Boldog Uj Evet!
Happy New Year!

duminică, 25 decembrie 2011

Craciun Fericit!

Craciun Fericit!
Kellemes Karacsonyi Unnepeket!
Merry Christmas!
Froehliche Weihnachten!
Joyeux Noel!
Buon Natale! 
Feliz Navidad!
Feliz Natal!
Kala Christougenna!

luni, 5 decembrie 2011

MANDUCA NEWSTYLE + PROTECTIE 4 SEZOANE + MANDUCA FUMBEE ne-au facut viata mai usoara


Acum ceva vreme Cristina (http://adelle.ro/) a initiat o campanie de testare Manduca NewStyle cu o protectie 4 sezoane si un set de fumbee. Am tot auzit de Manduca - cum ca ar fi cel mai bun SCC si alte lucruri bune - asa ca am zis ca ne inscriem si noi. Am primit coletul si am inceput distractia: in prima faza tati a purtat-o pe Clara in fata. Apoi la o saptamana dupa ce a ajuns coletul, pe Clara a muscat-o un tantar pe obraz la mica distanta de ochi si a facut o reactie alergica urata, fapt pentru care era agitata si vroia numai in brate. Initial eu am zis ca nu mai am cum sa testez purtarea ei cu Manduca deoarece aveam atunci 5 luni de sarcina si burtica deja era maricica, mi-era  frica sa nu ii fac rau la bebe din burtica. Dar zilele cu alergia m-au facut sa incerc totusi. Am luat manualul, am vizionat filmuletele despre purtarea in spate. Mi-am prins centura pe sold, sub burtica pentru a fi sigura ca nu il afecteaza pe bebe, dupa care am reglat bretelele si am urcat-o pe Clara, am inchis tot ce mai trebuia inchis si gata: copil fericit = mami fericita, cu timp pentru lucrurile ce trebuie facute in casa. Din pacate nu mi-am facut nici o poza cu mine purtand, pozele sunt exclusiv cu tati, care de atunci nu a vrut sa mai auda de carucior (inainte era fan!). Cand a vazut tati purtarea in spate, a zis ca trebuie sa incerce si el. A montat Manduca, a asezat-o pe Clara si am iesit la plimbare. A fost super! Am mers de ne-am plictisit, am colindat jumate orasul (Timisoara nu e chiar cat Bucurestiul dar nici mic nu e!), si nici urma de dureri de spate! A crezut ca fumbee nu ne va mai fi util deoarece Clara e marisoara si nu mai roade decat foarte rar cate un deget de-al ei, cand ii creste vreo masea. Dintisorii si caninii i-au iesit toti deja. Dar totusi a fost util, nu pentru ros ci pentru suport moale si pufos pentru capsor :). Pe sold nu a fost purtata deoarece tati zice ca purtarea pe sold e specific mamicilor, nu este pentru tatici :), iar eu nu am avut curaj.
Protectia e o inventie ce merita multe multe premii. Copilul sta foarte comod, nefiind infofolit si totusi fiind protejat de frig, vant si alte intemperii.
Noi ne-am distrat foarte mult de remarcile oamenilor, pe la magazine, prin piata, pe strada: ne-au intrebat daca sta bine in sacul ala, cum l-am bagat acolo, nu o sa cada? si altele... Le-am raspuns cu rabdare, iar la mamicile care ne intrebau le-am aratat si Manduca si le-am explicat tot sistemul.
Nu pot sa fac o comparatie cu alte mijloace de purtare - nu ar fi obiectiv. Cand am testat Marsupi Plus, Clara era mai mica si mai usoara, si cred ca pentru un copil mai mic Marsupi e ideal, iar pentru unul mai marisor (peste 10 kg) as cumpara Manduca. Totusi daca as ar trebui sa aleg intre ele as alege Manduca tocmai pentru ca poate fi folosit timp indelungat. Chiar discutam cu tati ce fain ar fi sa castigam o Manduca in care el sa o poarte pe Clara si sa cumparam un Marsupi in care eu sa-l port pe bebe 2. Nu am mai avea nici un fel de limite!
In concluzie fac o lista cu plusurile setului de produse testat.

Manduca:
- foarte usor si rapid de montat
- copilul sta foarte comod
- bretelele late si centura si mai lata sunt foarte comode pentru purtator
- sistemele de prindere sunt foarte sigure
- design atractiv, culori frumoase si practice - iar cu un mic efort financiar se pot obtine editiile limitate care sunt splendide
 - manualul foarte bine organizat iar explicatiile detaliate ca pentru "dummies"
 - masura universala, reglabila atat pentru purtatori cat si pentru bebe (cu o ususrinta si rapiditate uimitoare) (ajunge o singura manduca indiferent de diferentele dintre mami si tati sau alte persoane care vor sa poarte bebele)
 - fara dureri de spate de la purtare chiar si a unui copil care are 13 kg fara haine si ghetute :D (in cazul purtarii in spate)
 - purtarea in spate se poate face fara probleme si de catre mamici, bretele fiind drepte ca la rucsac (cu posibilitate de a le incrucisa pentru tatici sau purtarea in fata). La Marsupi Plus, bretelele fiind incrucisate (si suprapunanduse peste sani), nu am reusit sa o port in spate pe Clara.

Protectia 4 sezoane:
 - foarte practica - nu mai trebuie imbracat bebe cu haine foarte groase
 - protejeaza de frig mainile bebelusului (in cazul nostru manusile nu sunt o optiune, Clara le refuza si gata!)
 - protejeaza de frig si mainile purtatorului - in cazul purtarii in fata - avand acel buzunar, in care pe langa protectia de frig mai poti sa si imbratisezi copilul
 - se imbraca in cateva secunde
 - caciulita foarte funny

Manduca Fumbee:
 - nu sunt indispensabile la un copil mai mare, in schimb tin minte perioada in care si Clara rodea tot ce ajugea - deci i-as cumpara pentru bebe 2
 - sunt confectionati din bumbac organic, fara poluanti - asa ca spalati corespunzator si des nu as avea nici un fel de emotii  oricat le-ar roade bebe
 - sunt foarte faini






joi, 1 decembrie 2011

Schnappy Jewelery - Giveaway de advent/Adventi naptár játék/Advent calendar game

Schnappy are un giveaway tare fain: un calebdar de advent format din 24 de cutiute, care contin fiecare cate o bijuterie. Zilnic va deschide cate una iar in ajun de craciun va face tragerea la sorti intre participanti. La final vor fi 24 de castigatori.
Conditii de participare:
-sa-i urmariti blogul prin GFC
-sa lasati un comentariu la postarea ce anunta giveaway-ul
-sa afisati giveaway-ul pe blogul vostru.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...